Stargym logo

Az előrejutás titka

az elindulás!

Fogyás, alakformálás, életmódváltás vagy sportkarrier építés a cél akkor a megfelelő helyen jársz hiszen tapasztalt, motiváló edzőkkel, profin felszerelt termünkben már csak a te akaratod, kitartásod kell és jó úton leszel.

Stargym Történelem

2016 Januárjában alapítottuk egyesületünket ahol először a Muay Thai szépségét ismertettük meg az érdeklődőkkel. Mára közel 500NM-es épületben korszerű gépekkel és felszerelésekkel berendezett teremben tölthetjük szabadidőnket. Azóta Brazilian Jiu jitsu, Crossfit, infrashape és funkcionális edzéstípusokkal bővítettük az edzésformákat.

A Muay Thai és Brazilian Jiu Jitsu sportágakban országosan és nemzetközileg is eredményes, válogatott versenyzőket sikerült nevelnünk.

Edzőtermünkben a hobbisták, amatőr és profi sportolók is egyaránt megtalálják a nekik megfelelő mozgásformát. 6 éves kortól várunk minden mozogni vágyót.

Szolgáltatásaink között a csoportos és személyi edzések mellett étkezési tanácsadással is tudunk segíteni a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Fogyás, alakformálás, életmódváltás vagy sportkarrier építés a cél akkor a megfelelő helyen jársz hiszen tapasztalt, motiváló edzőkkel, profin felszerelt termünkben már csak a te akaratod, kitartásod kell és jó úton leszel.

Számunkra nagyon fontos a magas színvonalú oktatás és a sportolók fejlődése, elégedettsége. Nálunk mindig szakképzett edző vezeti az órákat így garantálva a fejlődést.

Nyáron a kinti edzőparkunk is használható a nap bármely szakában ha izgat a Street Workout edzésmódszer ahol a saját testsúlyos edzés mellett a barna bőr is garantált.

Sportolóink regenerációjára és pihenésére infraszauna is rendelkezésre áll.

red-bg.jpg

Edzések

red-bg.jpg

Thai Box

Infrashape

Funkcionális edzés

Személyi edzés

Crossfit

jiu jitsu

Jiu Jitsu

Superfight Series Hungary Kecskeméti állomása ahol majdnem az összes Star Gym-es induló győzni tudott amatőr és profi szabályrendszerben egyaránt.

Videó lejátszása
red-bg.jpg

Németh Attila az angliai superfight seriesen

Német Attilával a 13 éves Európa bajnokunkkal Angliába utaztunk a Superfight Series gálára ahol a helyi bajnokkal kellett megküzdenie. Igaz kettő súlycsoport és egy korcsoport is a helyi fiú javára volt, de Attika így is egy nagyon szoros mérkőzésen kapott ki.

Sok tapasztalattal és élménnyel gazdagodtunk.

 

red-bg.jpg

Teltházas edzőtábor a Star Gym-nél

Teltházas edzőtáborban sátraztak az ifjú harcosok a Star Gym-nél. Debrecenből, Vácról, Kiskunfélegyházáról és a környező településekről is érkeztek harcosok. Napi több edzéssel és különböző aktív pihenéssel töltötték a gyerekek az 5 napos tábort.

Jövőre is Július utolsó hetére tervezzük a tábort így már most lehet készülni.

red-bg.jpg

Ajtai Benji egyhangú pontozással győzött

Ajtai Benji egyhangú pontozással verte Moldáv ellenfelét a Kétegyházi küzdősport gálán. Szeptember 3-án újra kötelek közé lép 4*2 perces Muay Thai mérkőzésen. Dubecz Angéla is ringbe száll fél profi Muay Thai-ban ahol a fejvédő és a sipi védő is lekerül.

red-bg.jpg